Условия за връщане

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Чл. 1 Продуктите, предлагани от IQ Brushes са свързани със здравето и личната хигиена на Потребителите, съответно те могат да се върнат в 14 дневен срок от получаването им само ако не са използвани и са със същата опаковка, с която са били получени и тя е неразпечатана.

Чл. 2 Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние, както при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от Потребителя, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/електрически шокове).

Чл. 3 Няма да се приемат върнати продукти с нарушена опаковка, без оригинална гаранция, като и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени.

Чл. 4 Поради естеството на доставяните стоки – за лична грижа, Доставчикът не може да осигури сервиз на продуктите, а само да предостави замяна на стоката, връщане на платената сума за продукта, ваучер за последващо пазарувани или отстъпка при последващо пазаруване. Доставчикът прилага тези правилата по своя преценка, за всеки отделен договор.

Чл. 5 Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в срок 14 дни, считано от датата на приемане на стоката от Доставчика чрез устно или писмено заявление за отказ от договора, отправено към Доставчика на посочените телефони за контакти в сайта.

    Количка