IQ Kids – с грижа за малчуганите

IQ Kids – с грижа за малчуганите

от in Актуално 25.02.2021

Знаете ли, че 40% от децата имат кариеси?

Проблема и пропуските при почистване на устната кухина стартират още при ранна детска възраст, когато децата създават своите хигиенни навици.

Наблюдава се масова тенденция при подрастващите като отказ от миене на зъбите, неправилно четкане и пропуск при почистване на междузъбните пространства. В следствие на това се образуват кариеси и се увеличава опасността от възпаляване на венците.

В следствие на множество проучвания, IQ Brushes откри и доразви технология и изключително иновативен метод за създаване на правилни и ефективни навици при почистване на устната кухина чрез Smart ултразвукова четка за зъби.

Кой каза, че миенето на зъби не може да е и забавно?

С помощта на ултразвуковите детски четки за зъби IQ Kids обучаваме малчуганите как правилно да мият зъбите си и защитаваме новопоникналите им постоянни зъбки.

Тъй като най-важни за нас са децата, екипа на IQ Brushes откри детска Smart ултразвукова четка за зъби с нова технология, чието приложение крие изключително интересни и приключенски игри, с които Вашето дете да се забавлява. Най-важното условие, разбира се, е да мие зъбите си! Игрите са с образователна цел и изискват малките палавници да се стараят в своето почистване.

    Количка