Условия за доставка

Условия за Доставка

 1. Доставчикът доставя поръчаните онлайн стоки чрез куриерска фирма Спиди – на посочен от Потребителя адрес или до посочен офис на куриерската фирма.
 2. Доставчикът извършва доставката на стоките само на територията на Република България.
 3. Доставените стоки са съпроводени с необходимите документи и оригинална опаковка.
 4. Срокове за доставка: до 5 работни дни, след потвърждаване на поръчката.
 5. Сроковете за доставка на стоките са ориентировъчни и Доставчикът не е обвързан с тях за извършването на доставката на конкретна дата. Потребителят няма право на каквото и да е обезщетение в случай на забавена доставка.
 6. Доставката на поръчки, съдържащи стоки на стойност над 120 лв. (с ДДС) е безплатна за Потребителите, при условие, че стоките не са в промоция или не са ползват други намаления или отстъпки.
 7. Стойността на разходите за доставка сa: 4,99лв. до посочен офис на Спиди.
 8. При доставка с куриер на Спиди, в деня на доставка Потребителят получава SMS от куриера, че има пратка за получаване. Ако клиентът не бъде намерен на уречените ден и място и няма друго лице, което да приеме пратката вместо него, куриерът оставя стикер, че е посетил адреса и координати за връзка. Пратката се връща в офиса на куриера до поискване. Ако и на следващия ден клиентът не се свърже с Доставчика или куриерската фирма, поръчката се счита анулирана.
 9. Клиентът има възможност да отвори и прегледа съдържанието на пратката преди да плати на куриера.
 10. IQ Brushes или представител на куриерската фирма, уведомява Потребителя по телефона или имейл, при поява на непредвидени обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.
 11. Всички продукти имат гаранция, издадена от IQ Brushes, която е поставена в пратката или е залепена от външната страна на кашона. При начин на плащане наложен платеж с пощенски паричен превод куриерската фирма издава разписка за пощенски превод, който е признат от закона документ заместващ касовата бележка.
 12. Потребителят е необходимо да прегледа стоката в момента на доставката и предаването, и ако не отговаря на изискванията за качество да уведоми за това незабавно Доставчика. Ако Потребителят не уведоми Доставчика, съгласно предходната алинея, стоката се смята за одобрена, като съответстваща на изискванията, освен за скрити недостатъци.
 13. Рискът от загуба или повреда на закупените стоки преминава върху Потребителя, след приемане на стоката от служител на куриерската фирма.
  Количка