Грижа за децата. IQ Brushes & Svetla Ivanova

Грижа за децата. IQ Brushes & Svetla Ivanova

от in Актуално, Новини 13.12.2021

Ние от IQ Brushes смятаме себе си за иноватори в нашата област, благодарение на осърдната ни грижа за здравето, щастието и забалението на децата.

Тяхното възпитанието е една от най-важните задачи, а то много често се осъществява посредством изграждането на навици. Такива като например миенето на зъбките, но като акт на интерес и забава, каквито предлагаме ние от IQ Brushes. И превръщането на едно на пръв поглед задължение в удоволствие и очакване.

Времето прекарано с децата също е изключително важен акт. Но не просто изминаването на часове заедно с тях, а вълшебството на тези моменти.  И в търсене на още полезни и приятни за децата продукти, ние открихме Светла Иванова. Тя е истински покровител на представа за здраве, щастие и вълшебство. Йога инструктор, певица, писател – тя ни разказа и показа нейната инициатива в създаването на детски книжки, които са истинска иновация – съставени не просто от вълшебни истории, но и чрез интерактивни QR кодове.

Както вече знаете нашата колаборация вече е факт. Можете да откриете коледните ни предложения в секцията ни Лимитирана серия, в която ще намерите няколко прекрасни варианта за Иновативен и Вълшебен подарък за своето дете – във всички комплекти присъстват нашите утразвукови четки заедно с Вълшебен продукт (Книжка, Карти, Диск, а защо не всички заедно?!), дело на Светла Иванова.

Подари здраве на свой любим човек. Подари Усмивка с IQ Brushes!

Изберете умен, иновативен и вълшебен подарък за предстоящите празници!

    Количка