Вашето здраве е нашият приоритет

Вашето здраве е нашият приоритет

от in Актуално 25.02.2021

Живеем във времена, в които иновациите всекидневно се разрастват и достигат до нас със скоростта на светлината. Всеки от нас преоткрива или става свидетел на все по-нови неща и с течение на обстоятелствата свиква с динамичното ежедневие, което ни заобикаля.

Но какво по-хубаво от това?

Шофираме Smart коли, използваме Smart телефони, възползваме се от какви ли не технологични улеснения в нашия битовизъм, които правят почти всичко вместо нас. Възможно ли е, обаче, технологиите да се погрижат за здравето ни, вместо нас? Да мислят за здравословните ни проблеми и да ги решават вместо нас самите?

Отговорът е – ДА!

Главната цел на IQ Brushes е точно такава. Компанията се позиционира за първи път в България, с основна мисия да провокира всеки от нас да обърне внимание както на собственото здраве, така и на това на любимите хора, като им подсигури цялостна и качествена грижа за устната кухина.

Идеалната цел на IQ Brushes е да предостави мултофункционален, практичен и гъвкав продукт като нов начин за подобряване на оралната хигиена.

Bluetooth приложението на четката предоставя 100% пълна визуализация на всяка от зоните в устната кухина като изобразява, с точност качеството на нейното почистване и сигнализира при нужда от повторно такова.

Всички ние си мислим, дори сме напълно убедени, че мием зъбите си правилно! Но дали това наистина е така? Вече можете да го разберете с помощта на IQ Brushes. Приложението на четката управлява движенията на китката и сигнализира, когато те са неправилни. Също така всеки кръг на почистване се запаметява в историята на приложението, което от своя страна предоставя и възможността за почистване на неприятните оцветявания от кафе, вино, чай и други подобни оцветители. Петте режима на действие на четката я правят достъпна за широк кръг от хора, както и такива, които страдат от чувствителност на зъбите и венците.

 

    Количка